D’Rico Ice Cream menyediakan aiskrim dengan pelbagai rasa. Pemilik D’Rico Ice Cream¬†menghasilkan sendiri aiskrim bagi memastikan setiap resepi dijaga rapi dan menghasilkan aiskrim yang berkualiti. Kami menggunakan bahan-bahan terpilih yang halal dan bermutu dan diadun mengikut resepi tersendiri. Setiap aiskrim yang kami hasilkan adalah yang berkualiti PREMIUM dan 100% HALAL.

Anda boleh memilih 4 jenis aiskrim yang D’Rico Ice Cream tawarkan untuk dijamu di setiap majlis anda. Berikut adalah senarai aiskrim yang ditawarkan :

aiskrim-vanila-katering-catering-ice-cream-jamuan-majlis-kahwin-kesyukuran-birthday-party

PERASA VANILA
Vanila yang menjadi ikon aiskrim serata dunia disebabkan oleh rasanya yang lazat dan menyegarkan. Sudah pasti dapat membangkit kegembiraan tetamu majlis anda. Selalunya dari pengalaman kami aiskrim vanila ini menjadi pilihan golongan dewasa.

 

aiskrim-coklat-katering-ice-cream-tempahan-meriah-suka-kanak-kanak-dewasa-senyuman-kegembiraan

PERASA COKLAT
Rasailah keenakan rasa aiskrim coklat yang pasti menjadi kegemaran seisi keluarga. Aiskrim coklat selalu menjadi pilihan si anak kecil. Pasti mereka akan mengulanginya sehingga puas. 

 

aiskrim-strawberry-katering-icecream-jemputan-kahwin-produk-muslim-halal-kenduri-open-house

PERASA STRAWBERRY
Rasa dan aroma aiskrim strawberry yang asyik pastinya menceriakan tetamu anda yang menikmati kelazatannya. Selalunya menjadi perhatian si comel berambut tocang. 

 

aiskrim-jagung-katering-catering-ice-cream-sedap-gebu-produk-muslim-usahawan-melayu-jemputan-majlis

PERASA JAGUNG
Aiskrim jagung tidak kurang hebatnya. Mempunyai penggemarnya yang tersendiri. Sudah pasti tetamu tersenyum sambil menikmati keenakkan aiskrim jagung.

 

aiskrim-blueberry-icecream-katering-catering-jamuan-majlis-perkahwinan-open-house-jana-pendapatan-jual-niaga

PERASA BLUEBERRY
Aiskrim blueberry sudah pasti mencuri perhatian tetamu yang menghampiri booth aiskrim. Jarang di sajikan di majlis-majlis keramaian namun aiskrim blueberry sentiasa menjadi pilihan bagi mereka yang gemarkan kelainan.

 

 

 

Similar Posts